misija i vizija vrtića PUŽ

Puž je osnovan 2006. godine sa željom da zajedno sa decom stvaramo nezaboravne uspomene njihovog detinjstva, a roditeljima mogućnost da  upišu dete u vrtić gde su deca sigurna, zabavljena i negovana. Od osnivanja do danas poboljšavamo sebe, prostor i opremu kako bi u tome i uspeli. Naša misija je da deca kroz igru, druženje i učenje upoznaju sebe i svet oko sebe od najranijeg uzrasta. Kod dece negujemo istraživački duh, učimo ih kritičkom mišljenju, različitosti i toleranciji. Sarađujemo sa roditeljima u svim oblastima na obostranu korist i dobrobit deteta i porodice u celini.

predškolska ustanova
dečiji vrtić
dečiji edukativni centar

Vaspitnoobrazovni rad u PUŽU organizujemo u uzrasnim grupama.
Upisujemo decu od 11 meseci i imamo 5 grupa podeljenih po uzrastima.

KVALIFIKOVANI VASPITAČI i SISTEM VREDNOSTI

Mi smo profesionalci sa godinama iskustva iza sebe koji rade sa decom od prve do sedme godine i radnim vremenom predškolske ustanove koje je prilagođeno zaposlenim roditeljima tj. radnim danima od 7:00 časova prepodne do 18:30 časova popodne. Osnovni princip rada u Vrtiću PUŽ je da kod dece koja rastu sa nama razvijamo vrednosti kao što su tolerancija, drugarstvo, poštovanje sebe, drugih i prirode i da od najranijeg uzrasta stiču funkcionalna znanja koja usvajaju kroz igru.

FIZIČKA KULTURA i USVAJANJE ZNANJA

Sa nama rade profesionalni treneri iz sportskog kluba Champ 07 da bi deca pravilno vežbala i zavolela sport, profesori engleskog i nemačkog da što pre otkriju čari mudrosti „koliko jezika znaš toliko si vredan“. Mi verujemo da će uspešni biti oni koji umeju da se prilagode, zato kod dece u starijoj i predškolskoj grupi razvijamo logiku uz časove šaha 2 puta mesečno. Uvereni smo da su velike koristi od poznavanja informatike i zato u saradnji sa školom “Komp kamp” jednom nedeljno organizujemo časove računara.

BRIGA O ZDRAVLJU i KVALITETNA ISHRANA

Da deca stvore pravilne navike održavanja zuba posećuje nas zubar jednom mesečno. Druženje sa pedijatrom organizovano je dva puta mesečno, a kako bi se uverili da je rast i zdravlje naše i vaše dece upravo onakvo kakvo treba da bude. Ishrana je raznovrsna, bogata povrćem, voćem, mesom, ali i po kojom poslasticom. Naše ukusne obroke kuvaju u “Dobroj kuhinji”,a deci ih serviramo 5 puta dnevno i to za doručak, ručak, večeru i dve užine.

KREATIVNE PRIREDBE i DRUŽENJE KROZ IGRU

Tokom godine organizujemo razne manifestacije kao što su: Dan mama, Dan tata, Dan baka i deka, Druženje sa Deda Mrazom, Maskenbal… Svake godine učestvujemo i na “Zmajevim dečjim igrama”, tradicionalnoj manifestaciji posvećenoj deci, a naše završne priredbe na kraju školske godine u Vrtiću PUŽ se pamte, kako zbog fantastičnih nastupa dece, tako i zbog sjajne atmosfere posle priredbe na druženju roditelja, dece i vaspitača.

Dečiji vrtić PUŽ upisuje decu tokom cele godine.
Za upis je potrebno popuniti upitnik i doneti potvrdu od pedijatra da je dete vakcinisano.

Ukoliko PUŽ pohađa dvoje dece iz iste porodice prvo dete plaća punu cenu, a drugo dete ima 40% popusta na punu cenu.
Ukoliko PUŽ pohađa troje dece iz iste porodice prvo dete plaća punu cenu, drugo dete ima 40% popusta na punu cenu, a treće dete ima 50% popusta na punu cenu.
0
DEČAKA i DEVOJČICA
0
PRIREDBI
0
EKSKURZIJE
0
SREĆNIH RODITELJA

šta roditelji kažu

U vrtiću Puž, svakoga dana, deca su voljena i negovana. Puž otvara deci svoja vrata, da sigurni budu mama i tata. Kada je u Puž ušao Vuk, bio je beba mala. Sada mu je četiri i po i mnogo vam hvala! I Davida za Puž spremamo i zato brige nemamo!
DRAGAN i MARIJA MILADINOVIĆ

Najbolji vrtić na svetu!!! Sve preporuke!!! 

IVANA TELEČKI SPASOJEVIĆ

kontaktirajte nas za sve detalje o upisu!