prostor puža

PUŽ se nalazi u prostranoj kući u mirnom delu Novog Sada. Svaka uzrasna grupa koristi nekoliko prostorija koje su prilagođene dnevnim aktivnostima. Opremljene su sa puuuuno igračaka, knjiga, slikarskim priborima i drugim didaktičkim materijalima prilagođena uzrastima svake grupe. Tokom dana deci puštamo muziku koju pažljivo (kao i sve) biramo jer život je bolji kada je obojen notama.

dani u pužu

Tokom dana deca imaju slobodne aktivnosti što podrazumeva puno igre, kao najznačnije aktivnosti u predškolskom uzrastu.  Ali pored toga sa decom se i aktivno radi. Kroz igru učimo o prevoznim sredstva, o životinjima, biljkama, matematičkim pojmovima, popunjavamo radne listove koji su prilagođeni uzrastima, crtamo, pevamo, vežbamo, učimo strane jezike, a najviše se SMEJEMO i UŽIVAMO.

naše priredbe, izleti

Tokom godine organizujemo nekoliko priredbi. Neke od njih su druženje sa tatama, 8.mart, druženje sa bakama i dekama, maskenbal, završna priredba, učestovanje na Zmajevim dečjim igrama. Priredbe su prilika da uključimo i porodicu u naše aktivnosti, bilo da aktivno učestvuju bilo da nam budu publika. Ali i da pokažemo koliko toga smo naučili dobro se zabavljajući. Za izlete biramo destinacije koje će biti zanimljive deci, gde će moći da uživaju i nauče nešto novo.

naši radovi

Sva deca su kreativna. Mi ih podstičemo da kroz različite likovne tehnike u sebi neguju i razvijaju kreativnost. Ponosni smo na našu decu i zato u PUŽU imamo panoe na kojima izlažemo njihove radove kako bi svi roditelji i deca mogli da uživaju u njima.

kontaktirajte nas za sve detalje o upisu!